3.feladat bemutatása


Kedves Brigádok!

Bemutatás kezdete :
15.15 h K210
1-8 brigád
 A bemutatók terjedelme 10-10 perc 

Kérjük,hogy mindenki tisztelje meg a másikat a pontos érkezéssel,így elkerülhető hogy az elkezdett bemutatót diszkrét osonás,helyfoglalás és székhangok kísérjék.

Elvárás:

Összeszedett prezentáció, jó minőségű vetítés, jó címadás, az archiváláshoz és kiállításhoz megfelelő fájlformátum, mozgó-kép esetén a kulcs-pillanatokról kimentett kép-sorozat szükséges.
Az előadás során szót kell ejtenetek arról, milyen tanulságokat vontok le az ön-beállításos és az elemzéses munkarészekből, hogy épült be az a megoldásba. Milyen kihívásokba és nehézségekbe ütköztetek, hogyan léptetek ezeken túl, milyen eredményt vártok ?


KÉK KIÁLLÍTÁS
A KÉK kiállításban segítők brigádtagokkal megy az egyeztetés, jövő hétfőn napközben és délután építünk - Makrai Sándorral és a többi tanszéki érintettel csütörtök 13.00h-kor újra ránézünk a helyszínre,ekkor dől el, ki mennyi hellyel gazdálkodik. A kiállításhoz Tóth Gábor  rövid feladat-rezüméket ír.
 

A kiállítás jelen állás szerint május  
május 12. csütörtök ,16.00 v 17.00 órakor nyílik

Utolsó óra május 12.
Minden csapat írja meg mind a 4 feladat (1.fotomo az elrejtett elemmel - 2. budapesti képeslap - 3. táj/város fotomo - 4. a továbbépített kép ) összefoglalóját, rezüméjét, feladatonként 1000-1500 karakter terjedelemben. Ne száraz műleírás, hanem inkább figyelmet felkeltő, az alkotást bemutató, az alkotással egyenrangú minőségre törekvő mű-szöveg kell legyen. Ehhez mellékelni kell az adott 'termék fotóját'
Ezt hétfő (05.09.) éjfélig el kell küldjék (FONTOS!) - hogy Tóth Gábor ebből egy kiadványt szerkeszthessen a csütörtöki alkalomra.


Az így feltöltött,szerkesztett(!) brigád anyag szolgál alapul a tantárgyi érdemjegy megállapításához.A brigádon belül egyenrangú,azonos osztályzatok születnek!
Az érdemjegyeket meghatározó kritériumok:
-a 1-3,VALAMINT ÖNARCKÉP feladatok értékelése
-a kiadványhoz brigádonként szerkesztett összefoglaló anyag tartalmi,grafikai  színvonala.
 
A digitálisan terjeszthető füzetet a korrektúra után,véglegesítést követően nyomtatott formátumban kézhez kapjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése